zaterdag 20 juli 2013

Laatste voorbereidingen der Zuiderse Lorejasse

Luttele dagen voor het vertrek van onze vijf Zuiderse Lorejasse voltrekken de laatste voorbereidingen zich alsmaar intenser. Al loopt niet alles van een leien dakje of zoals gepland... Een kort relaas.

Hermanos - El Viejo - is op alles voorzien en voluit op schema wat de vestimentaire voorbereidingen betreft.

"Allien wit katoen oan men kont nondedjuu"

Niet alleen de vestimentaire voorbereidingen staan op punt, ook de fysieke conditie loopt perfect op schema dankzij doorgedreven training ...

Hermanos in actie ;-))

Een minder voorspoedige aanloop naar het nakend vertrek valt Danny - La Guia - te beurt. Aanvankelijk sterk gestart met nieuwe (rubberen) voetjes voor Mr. Midnight vond hij het evenwel nodig zelf ook met nieuwe voetjes aan de start te verschijnen.

 "Mooie nieuwe voetjes voor Mr. Midnight" - by Lorejas Luc Willems ;-)
De voetjes van de motard zien er na een klein ongevalletje met de zitmaaier iets minder goed uit :-(

Maar ook andere Zuiderse Lorejasse kampen in de laatste rechte lijn met lichamelijke kwaaltjes ... Willy - El Carbonara - ligt op de pijnbank van osteopaat Mr Magical Hands om zijn zere rug in optima forma te brengen.Andere Lorejasse liggen liever onder hun moto dan op de massagetafel …


Mecanicien Hugo – Chavez – in actie

En hoe zit het met die vijfde Lorejas, Bart – Ché? Die is de slimste van allemaal en bereidt zich op zijn eigengereide klassieke manier voor op de Zuiderse trip ;-)SCHOL ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten